Cowhorse Cursus

 

Na lang aarzelen, heb ik de cursus toch maar niet publiekelijk op de site gezet. We hebben de cursus gebundeld en binnenkort wordt ie uitgegeven. De opbrengst gaat naar onze sponsorrekening en daarvan willen we de komende grote wedstrijden financieren. het is een dure sport en met alleen een paar sponsors komen we er niet. Ook willen we in praktijk mensen verder op weg helpen met deze mooie tak van paarden/koeiensport! Ook die opbrengst gaat geheel naar de rekening, zodat we tevens onze amateurstatus houden.

Het cursusboekje is rijkelijk voorzien van foto's en het geheel wordt duidelijk uitgelegd. De inhoud betreft de basis van het werken met koeien en wat geeft hiervoor een aantal oefeningen, er wordt uitgelegd wat Cattle en Teampenning daadwerkelijk inhouden en hoe je het beste 1 of 3 koeien kunt vangen. Ook vind je er tips en trucs van ervaren ruiters, ervaringen van ons en anderen op grote wedstrijden, werkwijze van succesvolle buitenlandse ruiters, etc.

Voor iemand met interesse een must, want erg veel Nederlandstalig is er niet (tenminste, ik kon het niet gevonden krijgen...)

 

 

terug

.