Sponsor:

Onze hoofdsponsor is Interieur Systemen Bergeijk. We zijn eigenaar Jack Velings zeer erkentelijk voor wat hij voor ons doet! (in raad én daad!) We hebben de heer Velings, geïnterviewd omtrent zijn band met de paardensport. Klik hier om dit te lezen.* Van 1993 tot 2001 was I.S. de hoofdsponsor van onze internationale endurancewedstrijd Enduro Eersel in Eersel. Elk jaar zorgde het bedrijf voor dekens als prijs en mooie stalplaten. Verder ondersteunde hij de wedstrijd financieel.
* Tijdens de W.K. finale in Qatar zorgde I.S. voor dekens, dekjes, jassen, bodywarmers en petjes en kregen we relatiegeschenken mee voor de Arabieren.
* Momenteel helpt I.S. ons enigzins de westernwedstrijden door. Kosten voor training en wedstrijden met koeien zijn voor een particulier niet op te brengen. Daarom is het fijn een bedrijf als I.S. achter je te hebben staan
* I.S. heeft toegezegd de TREC wedstrijd, welk elk jaar plaats vind in Eersel, voorlopig te blijven ondersteunen.

* Daarmee is I.S. voor ons van groot belang en als hoofdsponsor van de diverse Flying Horse activiteiten, krijgt het dan ook een speciale plaats op deze non commeriele site!

Fabriek en kantoor in Bergeijk, N-Br.

Interieur Systeem Bergeijk B.V.
Den Belleman 1, 5571 NR Bergeijk, Holland
Tel. +31 497 572 323 Fax. +31 497 572 725
info@isbergeijk.nl
www.isbergeijk.nl

 

terug

.